Binnen

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Banenzwemmen

Wij geloven in de kracht van bewegen

Zwemmen is enorm gezond. Banen zwemmen is steeds meer een hippe en trendy sport aan het worden. Of je nu fanatiek komt banenzwemmen of komt dobberen: regelmatig zwemmen verbetert je spierkracht, je humeur en je conditie. Zwemmen is altijd een goed idee. Kom je ook?

Ruim activiteitenaanbod

Jong, oud, fit of minder fit: zwemmen is voor iedereen. En omdat iedereen anders is, bieden we veel verschillende activiteiten aan. We zijn er voor de sporter, de rustzoeker, voor mensen die (beter) willen leren zwemmen...en voor jou!

Zwemmen is gezond - hip & trendy

Tijdens het zwemmen train je je hele lichaam en geef je je gezondheid een enorme opkikker. Als je regelmatig zwemt, kun je zelfs de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol verkleinen. Wist je dat je van zwemmen zelfs slimmer wordt? Omdat je intensief beweegt, verbeter je de bloedtoevoer naar je hersenen. Banenzwemmen is de toekomst! We hebben daarom een ruime invulling aan tijd toegepast voor het banenzwemmen.

Blessurevrij bewegen

Ben je aan het revalideren of ben je blessuregevoelig? Of zoek je een niet-belastende manier om weer in beweging te komen? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Zwemmen is een blessurevrije sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Dus...waar wacht je nog op?
Wij geloven in de kracht van bewegen. Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur. Banenzwemmen

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Let op;
Op maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag en zaterdag zijn er twee banen beschikbaar tussen 15.00 - 18.00 uur i.v.m. zwemlessen.Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zwembril

Tarieven

Los ticket
5,95
11x zwemmen (6 maanden geldig)
59,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.