Zwemles

Een leven lang waterveiligheid- en plezier

zwemles.jpg

Wij geven zwemles voor het A,B en C diploma. Onze zwemlessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 15.00 en 18.15 uur. Ook op zaterdag van 09.00 tot 13.15 uur. We hebben 5 niveaus tot het A diploma. Naast de reguliere zwemlessen hebben we ook 2 keer per jaar een Turbo zwemles groep met maximaal 6 kinderen vanaf 5 jaar. Deze les heeft een diploma garantie en lessen 3 keer per week 45 minuten op maandag, woensdag en vrijdag tussen 18.15 en 19.00 uur.

Direct je kind inschrijven voor de zwemlessen? Ga dan nu naar onze webshop .

Landelijke veiligheidsnorm
Met het Zwem-ABC voldoe je aan de landelijke norm ‘zwemveilig’ volgens de Nationale Raad Zwemveiligheid (2017). Je kunt je dan goed redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. Een mooie en veilige basis voor een leven lang zwemplezier.

Erkende diploma’s
Wil je zeker weten dat je een officieel erkend diploma haalt? En dat je les krijgt van gediplomeerde zwemlesgevers met een VOG? Dan zit je bij Sportfondsen goed! Onze zwemlesgevers zetten in op zwemvaardigheden én zwemplezier.

Zwem-ABC halen
Met het Zwem-ABC leg je de basis voor een leven lang waterveiligheid en waterplezier. Gemiddeld doen kinderen zo’n anderhalf tot twee jaar over het diplomatraject. Met het Zwem-ABC voldoet je kind aan de landelijke norm ‘zwemveilig’ van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwemvaardigheid ontwikkelen en vergroten
We beginnen met het ontwikkelen van de zwemvaardigheid, zodat je kind zich kan redden in zwembaden zonder attracties. Stapsgewijs verbeteren we de zwemvaardigheid, zodat je kind zich ook in moeilijkere situaties kan redden, zoals in wildwater- en golfslagbaden. Kan je kind zich redden in onverwachte situaties in zwembaden én in open water? Dan is het voldoende zwemveilig (C-diploma).

Onze werkwijze
Leren zwemmen begint met zwemplezier. Bij Sportfondsen zetten we daarom in op spelenderwijs leren. Als kinderen de ruimte krijgen om te spelen en te ontdekken, nemen ze lesstof namelijk graag en snel op. In onze zwemlessen is er zowel aandacht voor de groep als voor het individu. Voor ieder kind zetten we in op zelfvertrouwen en succeservaringen.

Nijlpaard Jip
Kennen jullie Jip al? Nijlpaard Jip is onze educatieve mascotte tijdens het Zwem-ABC. Zie het als een vriend die ook zwemles volgt om je kind aan te moedigen en uit te dagen. Tijdens het zwemlestraject komt Jip op verschillende manieren terug. Een echt zwemmaatje dus! Lees hier het hele verhaal van Jip!

Tarieven zwemles.
Inschrijving zwemles € 29,00
4-lessen (één keer per week 50 minuten les) € 51, 75
8-lessen (één keer per week 50 minuten les) € 103,50
Losse les € 16,45

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.