Zwemles voor kinderen met een bijzondere eigenschap
Binnen

Zwemles voor kinderen met een bijzondere eigenschap

Zwemles is voor iedereen

Zwemles voor kinderen met een bijzondere eigenschap

Zwemmen is een heerlijke activiteit en nog gezond ook! Bij Zwembad De Hoge Devel vindt men dat iedereen dat moet kunnen ervaren. Omdat kinderen met een lichamelijke, motorische, verstandelijke of sociale beperking vaak op eigen kracht tijdens de reguliere zwemlessen geen zwemdiploma kunnen halen, wordt gestart met voor hen aangepaste zwemlessen.

In kleine groepjes worden kinderen op een speelse en rustige wijze aangeleerd om zelfredzaam te zijn in het water, met als uiteindelijk doel ze te leren zwemmen. Indien mogelijk wordt er toegewerkt naar een zwemdiploma of zwemcertificaat, maar dit is geen must. De kinderen krijgen les van een speciaal voor deze doelgroep opgeleide zweminstructeur. Juist door de compacte groepslessen is er veel individuele aandacht mogelijk en kan iedere leerling zijn of haar eigen tempo aanhouden. Belangrijkste doelen bij deze groep kinderen zijn zwemveiligheid en waterplezier!

Voor meer informatie over deze zwemlessen kunt u contact opnemen met het zwembad via de telefoon 078-6102023 of per mail hogedevel@sportbedrijfzwijndrecht.nl . Ook kunt u uw naam en telefoonnummer met een korte omschrijving achterlaten via het contactformulier op de website www.hogedevel.nl u wordt dan teruggebeld.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

4x lessen
65,00
1x les
16,45
verplicht; de aanwezigheid van Ouder(s)/Verzorger(s)
0,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.