Zwemles A vanaf 8 jr. t/m 17 jr.
Binnen

Zwemles A vanaf 8 jr. t/m 17 jr.

Zwemles is voor iedereen

Direct je kind inschrijven voor de zwemlessen? Ga dan nu naar onze webshop .

Landelijke veiligheidsnorm
Met het Zwem-A voldoe je aan de landelijke norm ‘zwemveilig’ volgens de Nationale Raad Zwemveiligheid (2017). Je kunt je dan goed redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. Een mooie en veilige basis voor een leven lang zwemplezier.

Erkende diploma’s
Wil je zeker weten dat je een officieel erkend diploma haalt? En dat je les krijgt van gediplomeerde zwemlesgevers met een VOG? Dan zit je bij Sportfondsen goed! Onze zwemlesgevers zijn gekwalificeerd BHV, reanimatie, EHBO en worden jaarlijks getoetst op vaardigheid. Ook zijn ze gespecialiseerd op bepaalde doelgroepen, en zetten hoog in op zwemvaardigheden én zwemplezier.

Zwem-A halen
Met het Zwem-A leg je de basis voor een leven lang waterveiligheid en waterplezier. Gemiddeld doen kinderen zo’n anderhalf tot twee jaar over het diplomatraject. Met het Zwem-ABC voldoet je kind aan de landelijke norm ‘zwemveilig’ van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwemvaardigheid ontwikkelen en vergroten
We beginnen met het ontwikkelen van de zwemvaardigheid, zodat je kind zich kan redden in zwembaden zonder attracties. Stapsgewijs verbeteren we de zwemvaardigheid, zodat je kind zich ook in moeilijkere situaties kan redden, zoals in wildwater- en golfslagbaden. Kan je kind zich redden in onverwachte situaties in zwembaden én in open water? Dan is het voldoende zwemveilig (C-diploma).

Onze werkwijze
Leren zwemmen begint met zwemplezier. Bij Sportfondsen zetten we daarom in op spelenderwijs leren. Als kinderen de ruimte krijgen om te spelen en te ontdekken, nemen ze lesstof namelijk graag en snel op. In onze zwemlessen is er zowel aandacht voor de groep als voor het individu. Voor ieder kind zetten we in op zelfvertrouwen en succeservaringen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Inschrijving zwemles
30,35
1x les A, B of C
16,45
4x lessen A, B of C les (5 weken geldig)
51,75
8 lessen A, B of C (10 weken geldig)
103,50
Oefenuurtje A, B of C diploma
7,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.