Sport en cultuur voor iedereen

Nieuws

Sport en cultuur voor iedereen

sport-cultuur-v2.jpg

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen met sport en cultuur. Daarom is er voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar het SMS-Kinderfonds en voor inwoners vanaf 18 jaar.

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen met sport en cultuur. Ook als je een laag inkomen hebt. Daarom is er voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar het SMS-Kinderfonds en voor inwoners vanaf 18 jaar het Sport- en Cultuurfonds 18+.

Het SMS-Kinderfonds

Geld voor school, muziek en sport: het SMS-Kinderfonds is er voor kinderen tot en met 17 jaar. Je kunt het SMS-Kinderfonds bijvoorbeeld gebruiken voor een lidmaatschap bij Zwembad De Hoge Devel. Is je kind tussen de vier en elf jaar? Dan kan je kind €275,- per jaar krijgen. Vanaf twaalf jaar kan je kind €790,- per jaar krijgen. Wil je meer weten of een aanvraag doen? Ga dan naarwww.zwijndrecht.nl/sms

Het Sport- en Cultuurfonds 18+
Inwoners uit de gemeente Zwijndrecht met een laag inkomen kunnen elk jaar € 250,- aanvragen. Dit kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een lidmaatschap bij Zwembad De Hoge Devel. Wil je meer weten of een aanvraag doen? Ga dan naarwww.zwijndrecht.nl/fonds18+.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.