Binnen

Aqua Vitaal

Fit het water uit

Aqua Vitaal is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve deelnemer. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Met oefeningen in het water, op passende muziek, versterken we jouw spieren en gewrichten, zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt het programma rekening met onder andere de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom je blijft actief, fit en vitaal! Minimum leeftijd vanaf 18 jaar. Junioren of senioren iedereen kan en mag meedoen.

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Het sporten in water heeft veel voordelen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Je spieren, botten en gewrichten blijven soepel. De meeste lessen zijn op muziek, om het tempo van de oefeningen aan te geven.
Je kunt ontspannen werken aan jouw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht; dus aan een gezonde toekomst! De lessen worden gegeven door gediplomeerde zwemlesgevers. Zij volgen regelmatig lessen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wat heb je nodig?

  • handdoek
  • sportkleding

Tarieven

1x les
9,15
12 lessen (6 maanden geldig)
91,50
Abonnement onbeperkt aquasporten (3 maanden geldig)
182,90
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.