Binnen

Aquarobic

Aquarobic

Aquarobic is dé manier om swingend jouw algemene conditie te verbeteren. In groepsverband werk je aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. Deze actieve work-out wordt gegeven in heup- tot borstdiep water en op passende muziek. De les wordt afgesloten met een ontspannende cooling-down. De Aquarobic lessen zijn afwisselend en op elk niveau uitvoerbaar. Iets voor jou? Dan zien we je graag in onze Aquarobicles.

Aquarobics is dé manier om swingend jouw algemene conditie te verbeteren. In groepsverband werk je aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. Deze actieve work-out wordt gegeven in heupdiep water en op passende muziek. De les wordt afgesloten met een ontspannende cooling-down. De Aquarobics lessen zijn afwisselend en op elk niveau uitvoerbaar. Is deze actieve training iets voor jou?

Wat heb je nodig?

  • handdoek
  • badkleding

Tarieven

1x les
9,15
12x lessen (6 maanden geldig)
91,50
Abonnement onbeperkt aquasporten (3 maanden geldig)
182,90
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.