Binnen

Zwemles ABC

Zwemles ABC

Direct je kind inschrijven voor de zwemlessen? Ga dan nu naar onze webshop .

Landelijke veiligheidsnorm
Met het zwem-ABC voldoe je aan de landelijke norm ‘zwem veilig’ volgens de Nationale Raad Zwemveiligheid (2017). Je kunt je dan goed redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. Een mooie en veilige basis voor een leven lang zwemplezier.

Erkende diploma’s
Wil je zeker weten dat je een officieel erkend diploma haalt? En dat je les krijgt van gediplomeerde zwemlesgevers met een VOG? Dan zit je bij Zwembad De Hoge Devel goed! Onze zwemlesgevers zijn gekwalificeerd BHV, reanimatie, EHBO en worden jaarlijks getoetst op vaardigheid. Ook zijn ze gespecialiseerd op bepaalde doelgroepen, en zetten hoog in op zwemvaardigheden én zwemplezier.

Zwem-ABC halen
Met het zwem-ABC leg je de basis voor een leven lang waterveiligheid en waterplezier. Gemiddeld doen kinderen zo’n anderhalf tot twee jaar over het diplomatraject. Met het zwem-ABC voldoet je kind aan de landelijke norm ‘zwem veilig’ van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwemvaardigheid ontwikkelen en vergroten
We beginnen met het ontwikkelen van de zwemvaardigheid, zodat je kind zich kan redden in zwembaden zonder attracties. Stapsgewijs verbeteren we de zwemvaardigheid, zodat je kind zich ook in moeilijkere situaties kan redden, zoals in wildwater- en golfslagbaden. Kan je kind zich redden in onverwachte situaties in zwembaden én in open water? Dan is het voldoende zwemveilig (C-diploma).

Onze werkwijze
Leren zwemmen begint met zwemplezier. Bij Zwembad De Hoge Devel zetten we daarom in op spelenderwijs leren. Als kinderen de ruimte krijgen om te spelen en te ontdekken, nemen ze lesstof namelijk graag en snel op. In onze zwemlessen is er zowel aandacht voor de groep als voor het individu. Voor ieder kind zetten we in op zelfvertrouwen en succeservaringen.

Afzwemmen nieuwe stijl in 2024
Uniek in de regio Zwijndrecht is dat je vanaf 2024 wekelijks op donderdag kunt afzwemmen tussen 17.15 en 18.00 uur. De ene week is het afzwemmen voor diploma A, de andere week diploma B afzwemmen, en één keer per maand diploma C afzwemmen. De zweminstructeur zal u tijdig hierover informeren. Doordat we met kleinere groepjes gaan diploma zwemmen zorgen we ervoor dat we de kinderen niet onnodig lang vasthouden op het moment dat ze klaar zijn voor het diploma zwemmen. In het nieuwe zwemprogramma bieden we alle dagen het complete zwem-ABC. Daarmee onderscheiden wij ons van andere zwembaden , waar we erg trots op zijn.

Nijlpaard Jip
Kennen jullie Jip al? Nijlpaard Jip is onze educatieve mascotte tijdens het zwem-ABC. Zie het als een vriend die ook zwemles volgt om je kind aan te moedigen en uit te dagen. Tijdens het zwemlestraject komt Jip op verschillende manieren terug. Een echt zwemmaatje dus! Lees hier het hele verhaal van Jip!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding en een handdoek

Tarieven

Inschrijving zwemles
30,35
1x les A, B of C
16,45
4x lessen A, B of C les (5 weken geldig)
51,75
8 lessen A, B of C (10 weken geldig)
103,50
Oefenuurtje A, B of C diploma
7,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.