Binnen

Zwemles ABC

Zwem ABC

U wilt uw kind op een verantwoorde wijze leren zwemmen? Dan zijn onze zwemlessen vast iets voor u! Wij geven les volgens de methode van het Zwem ABC. Wij leiden op volgens het landelijk erkende zwemdiploma.
Wij starten met een speelse manier van kennismaken met het water. Daardoor kan eventuele waterangst worden verminderd. In elk niveau komen er weer nieuwe onderdelen bij zodat het kind aan het einde van de rit over genoeg vaardigheden beschikt om af te zwemmen voor het A-diploma.


Starten met en inschrijven voor zwemles kan vanaf de leeftijd van 4 jaar. U kunt uw kind persoonlijk komen inschrijven in het zwembad of online via de Webshop; dit kan niet per fax of e-mail.
Er wordt op verschillende dagen en tijden lesgegeven. Bij inschrijving kunt u met de receptie overleggen welke dag en tijd u het beste uitkomt.

Per januari 2018 gaan veranderingen plaatsvinden m.b.t. het zwem ABC. Wij  zullen vanaf maandag 29 januari 2018 starten met de uitgifte van gekleurde polsbandjes die corresponderen aan het niveau/bad waarin uw kind momenteel zwemt.


Wat niet verandert is dat zodra uw kind naar een volgend niveau/bad mag, uw kind een kleurplaat mee krijgt van de lesgever. Het is nog steeds de bedoeling dat u samen met uw kind én deze kleurplaat naar de receptioniste gaat. Voorheen werd er dan een sticker verstrekt. Nu wordt dat een polsband corresponderend aan het niveau/bad.


Het is de bedoeling dat uw kind deze polsband iedere zwemles draagt. Hierop zullen wij toezien.
Voor uw informatie:
Starten met de zwemles = rood / Niveau 2 = groen / Niveau 3 = blauw /Niveau 4 = geel /Niveau 5 = oranje

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding en een handdoek