Nieuws

EK Voetbal 2024

IMG_3552

ACTIE - EK Voetbal actie van 14 juni t/m 14 juli 2024

Het is bijna zover! Vanaf 14 juni staat het Nederlands elftal klaar om aan een geweldig toernooi te beginnen. Zwembad De Hoge Devel gaat 24 wedstrijdballen weggeven. Hoe? Kom in de maanden juni/juli (bijna 4 weken lang) een frisse duik nemen of heerlijk banenzwemmen.
Deze actie geldt alleen voor vrijzwemmen en banenzwemmen plus doelgroepen. Leszwemmen uitgezonderd.

Iedereen ontvangt bij elk bezoek een kleuren cijferbon! Hoe meer je komt zwemmen, hoe meer cijferbonnen je kunt verzamelen, en zo vergroot je de kans op een prachtige wedstrijdbal. Bewaar de cijferbonnetjes goed want de trekking vindt plaats vrijdag 12 juli rond het middaguur.

Uiteraard maken we de nummers en kleur bekend via sociale media (fb&inst.) en bij de receptie van ons zwembad. Heb je gewonnen dan kun je de wedstrijdbal ophalen bij de receptie van het zwembad, uiteraard tegen inlevering van je kleuren cijferbon!

Iedereen heel veel succes gewenst..

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.