Nieuwe directeur-bestuurder voor Sportbedrijf Zwijndrecht

Nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder voor Sportbedrijf Zwijndrecht

Persbericht:

PERSBERICHT: Nieuwe directeur-bestuurder voor Sportbedrijf Zwijndrecht

Sander Wiessenhaan wordt per 1 februari 2024 de nieuwe directeur-bestuurder van het Sportbedrijf Zwijndrecht. Hij gaat zich inzetten om met het Sportbedrijf Zwijndrecht een krachtige bijdrage te realiseren op het gebied van sport, gezondheid en vitaliteit. Ook richt hij zich op de doorontwikkeling van het zwembad om zo ook van De Hoge Devel het mooiste en beste zwembad in de regio te maken.

Wiessenhaan beschikt over veel creativiteit en ondernemerschap om het Sportbedrijf bij te laten dragen aan de maatschappelijke opgaven van de gemeente Zwijndrecht. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in zijn werk voor Optisport met zwembaden en het exploiteren en beheren van sporthallen.

Sander Wiessenhaan: “Ik heb enorm veel zin om samen met de collega’s ervoor te zorgen dat bezoekers de weg weten te vinden naar het zwembad, tevreden ons zwembad verlaten en ook graag weer terugkomen.”

Sportbedrijf Zwijndrecht

Het Sportbedrijf Zwijndrecht is verantwoordelijk voor de exploitatie van zwembad De Hoge Devel. De Gemeente Zwijndrecht is de enige aandeelhouder. De Raad van Commissarissen houdt namens de gemeente toezicht op het Sportbedrijf. Voorzitter Raad van Commissarissen Heleen van Ketwich Verschuur: “De ervaring met het runnen van een zwembad gecombineerd met de creativiteit en ondernemerschap van Sander maakt hem voor ons tot de ideale nieuwe directeur.”

Wethouder Ronald de Meij, wethouder Sport; "Gemeente Zwijndrecht kijkt uit naar de komst van Sander Wiessenhaan en zien dit als een positieve impuls voor de sportontwikkeling in Zwijndrecht."

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.