Maatregelen vanaf 28 november 2021

Nieuws

Maatregelen vanaf 28 november 2021

downloaden.jpg

Aangepaste maatregelen

Vrijdag 26 november hebben de minister president en de minister nieuwe maatregelen aangekondigd die ertoe moeten leiden dat het aantal besmettingen heel snel afneemt. De belangrijkste maatregel is de sluiting in heel veel sectoren tussen 17.00 en 5.00 uur vanaf zondag 28 november.

Ook wij dragen ons steentje bij aan het omlaag brengen van de besmettingscijfers en sluiten vanaf zondag 28 november om 17.00 uur de deuren van onze accommodatie. Dat is noodzakelijk, maar we vinden het niet leuk. Net nu we veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie terugzien, moeten we onze activiteiten na 17.00 uur stopzetten.

Dat betekent ook dat je in onze accommodatie overdag wel welkom bent

  • tussen 7.00 en 17.00 uur
  • met een coronatoegangsbewijs,
  • een mondkapje vanaf 13 jaar (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit) en
  • wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar houdt (behalve tijdens het sporten of een activiteit).

Het is helaas nog niet helemaal duidelijk welke invloed de maatregelen hebben op onze activiteiten waaronder de zwemlessen. Zodra wij de concrete uitwerking van de maatregelen ontvangen vanuit de zwembadbranche zullen wij dit met onze bezoekers delen via onze website en sociale media kanalen. Wij vragen iedereen nog even geduld te hebben en nog even geen vragen te stellen. Wij gaan ons best doen de zwemlessen zo goed mogelijk in te vullen.

Bij Sportfondsen vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Zwemmen en sport in het algemeen maakt onderdeel uit van een gezonde levensstijl. In een veilige omgeving, daarom volgen wij de richtlijnen van de overheid om het aantal coronabesmettingen te beperken. Wanneer de huidige richtlijnen veranderen, dan zullen wij die volgen en hierover via onze website en social media informeren.

Wij, alle bij Sportfondsen aangesloten zwembaden, volgen het officiële protocol Verantwoord Zwemmen (versie 8.3) dat is opgesteld door de Wizz (Vereniging van Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen) namens de gezamenlijke partijen in de zwembadbranche en in overleg met het ministerie van VWS. Andere initiatieven of onofficiële protocollen, zoals die van de NSWZ, volgen wij NIET.