Stichting Onbekende Helden

Nieuws

Stichting Onbekende Helden

IMG_3613

Samenwerking met Stichting Onbekende Helden

VETERANENPAS VOORDEEL

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Zwembad De Hoge Devel heeft zich aangesloten bij St. Onbekende Helden afgesloten vanaf 1 juni 2024.

15% KORTING BIJ ZWEMBAD DE HOGE DEVEL ZWIJNDRECHT
15% korting op de entreeprijs op vertoon van je veteranenpas. Alleen geldig voor de pashouder.

Van harte welkom bij Zwembad De Hoge Devel

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past. Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Develsingel. De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden.
Onze accommodatie beschikt voor speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempelvrije entree, speciale kleedruimte en toiletten en toegang tot het water met een lift. Wij hebben het Nederlandse Keurmerk voor Toegankelijkheid. Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.